Kosttillskott för män

Ca 1/5 av alla män har dålig spermakvalitet – många helt utan att veta det. Just mäns dåliga spermakvalitet är en av huvudorsakerna till att 10% av alla par kämpar med att bli gravida. Vad många dock inte vet, är att det finns kosttillskott som B-Daddy, som har tagits fram till män som gärna vil stödja produktionen av sunda spermier.

B-Daddy – ett kosttillskott för förbättring av spermakvalitet

B-Daddy är ett kosttillskott som innehåller SelenoPrecise och antioxidanten Coenzym Q10, som stödjer mannens naturliga produktion av normala spermier. Antioxidanten Coenzym Q10 skyddar spermierna mot skador under tiden som de produceras i testiklarna, liksom Coenzym Q10 också skydda mannens spermier efteråt. Om man som man tar B-Daddy som ett kosttillskott till den normala kosten kan Coenzym Q10 vara med till att minimera antalet onormala spermier, och till och med öka spermiernas förmåga att befrukta ägget.

Vad kan man göra om man har låg spermakvalitet?

Utöver att supplera den dagliga kosten med B-Daddy, finns det en lång rad andra saker som män kan vara uppmärksamma på om spermakvaliteten lackar. Många män är inte medvetna om att man faktiskt kan göra en hel del själv för att försöka förbättra sin spermakvalitet. Undvik rökning och tobaksrök helt, gå ned de överflödiga kilona om du är överviktig, och se till att ha sex varje till varannan dag. Därutöver kan det, utöver att ta B-Daddy, vara en fördel att supplera med ett dagligt intag av selen och zink om man inte kan äta sig till det i sin vanliga vardagskost.