Graviditetstest

Babyplan säljer flera typer av graviditetstest, bla. Så kallade tidiga graviditetstest, som kan känna av en graviditet upp till 5 dagar före den förväntade menstruationen. Babyplan är därför ett revolutionerande företag på den nordiska marknaden, då Babyplans tidiga graviditetstest kan testa för graviditet tidigare än ett vanligt graviditetstest.

Babyplan erbjuder utöver det tidiga graviditetstestet också vanliga graviditetstest samt digitala graviditetstest. Du kan välja ett paket med flera graviditetstest, eller köpa dem som en del av ett test-set, där du också får Babyplan ägglossnings test och folsyra med i köpet till ett lägre pris.

Vilken testtyp ska jag välja?

Babyplan säljer fem olika typer av graviditetstest. Babyplans Graviditetstest och Babyplans Tidiga Graviditetstest finns tillgängliga både som sticka och som stav. Du kan också välja Babyplans Digitala Graviditetstest, som är mycket användarvänligt och alltid är utformat som en stav.

Oavsett vilken testtyp du väljer, ger graviditetstest från Babyplan dig alltid ett snabbt och säkert svar på om du är gravid.

Hur använder jag ett graviditetstest från Babyplan?

Hur du ska använda graviditetstestet beror på om du väljer ett graviditetstest i from av en sticka eller en stav.

Ett graviditetstest i form av en sticka från Babyplan används genom att du samlar upp urin i en bägare. Efter det doppar du teststickan direkt ner i urinen. En teststicka från Babyplan är den testtyp som ger svar snabbast. Redan efter 60 sekunder kan du se ett resultat på graviditetstestets sticka.

Med ett graviditetstest i form av en stav från Babyplan är själva teststickan inkapslad i ett plasthandtag, vilket gör att du kan kissa direkt på själva graviditetstestet. Med denna typen av graviditetstest behöver du därför inte samla upp urin i en bägare först. Detta gör att graviditetstestet i form av en stav från Babyplan är både hygieniskt och enkelt att använda.

Hur fungerar ett graviditetstest?

Babyplans Tidiga Graviditetstest, Digitala graviditetstest och Graviditetstest fungerar alla på samma sätt, genom att mäta graviditetshormonet i urinen. Graviditetshormonet kan mätas redan ett par dagar efter att kvinnans ägg har blivit befruktat av mannens säd. Alla Babyplans graviditetstester är hemmatest, vilket betyder att du själv gör testet hemma hos dig, i lugn och ro, samtidigt som det ger dig svar inom några få minuter.