Testset

Med ett testset från Babyplan får du alla de produkter du behöver, när du planerar en graviditet. Det finns mycket pengar att spara, om du väljer att köpa ett testset. Med Babyplan testet får du allt du behöver i en samlad paketlösning, men till ett väldig konkurrenskraftigt pris. Genom att köpa ett testset från Babyplan får du graviditetstest, ägglossningstest och folsyra i ett samlat paket för användning i 2-3 månader.

När du köper ett Babyplan set sparar du inte bara pengar, men du har också 6 månaders returrätt för alla produkter i asken som du inte får användning för. Vi betalar ditt returporto. Så därför ska du inte vara rädd för att beställa för många tester. Det är bättre att beställa lite för många, så att du inte står utan mitt i en testperiod.

Allt du behöver till projekt bebis

Genom att köpa ett testset från Babyplan får du graviditetstest, ägglossningstest och folsyra utan gelatin i ett samlat paket. Perfekt för er som går igång med ”projekt bebis” och som vill ha den bästa möjliga chansen för att bli gravida.

Låna en Babyplan Ultraljudsmonitor – När du använder det här testsettet för att uppnå graviditet erbjuder vi att du kan låna en Babyplan Ultraljudsmonitor.