Handelsvilkår

Följande villkor gäller när du handlar på Babyplan.se.

Fraktavgifter

För beställningar upp till 100 kr betalar du en fraktavgift på 19 kr. För beställningar över 100 kr är frakten alltid fri.

Diskretion

På leveransen står ”E-Invasion A/S” som avsändare och om du väljer att betala med betalkort  eller Swish så kommer ‘E-Invasion A/S, Danmark’ stå som betalningsmottagare på ditt kontoutdrag.

Moms

Alla priser på Babyplan.se inkluderar 25% svensk moms och är angivna i svenska kronor.

Betalningssätt på Babyplan.se

På den här hemsidan är det möjligt att betala med Swish, VISA/MasterCard kort , genom förskottsbetalning till vårt BankGiro eller faktura via Klarna. Se detaljer nedan.

Swish (gratis):

När ordern har godkänts har du tre minuter på dig att öppna din App och genomföra betalningen.

Om du inte hinner utföra betalningen inom de tre minuterna, kan du använda länken i din orderbekräftelse för att göra betalningen.

Observera att ordern först sänds när vi har tagit emot din Swish betalning. 

Betalkort (gratis):

  • MasterCard
  • VISA

Pengarna dras från ditt betalkort när vi skickar din beställning med posten.

Att betala med betalkort är säkert, all kortinformation skickas krypterad och betalningssättet är testat. Vår externa leverantör uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SLL-certifikat.

Betalning med Klarna faktura (avgift: 29 kr inkl moms)

När du väljer att betala med faktura, kan du få upp till 21 dagars kredit. För att kunna erbjuda den här tjänsten samarbetar vi med Klarna och det är direkt till dem du betalar. För att kunna använda dig av fakturering får du ange ditt personnummer, så att vi på några få sekunder kan göra en enkel kreditupplysning. Fakturan skickas via e-mail från Klarna.

OBS! Leverans kan endast ske till folkbokförd adress. Leveransadressen hämtas från Klarnas register, och det som finns knutet till det i ordern använda personnumret.

Vill du kolla vilken adress som närvarande är registrerad hos Klarna når du dem på 08-120 120 10 eller www.klarna.se. Fakturan skickas via e-mail från Klarna, samma dag som din order sänds från oss, och du betalar direkt till Klarna.
Klarnas köpvillkor

Förskottsbetalning till vårt BankGiro i Sverige (gratis).

Väljer du att betala dina varor i förskott, ska du överföra det sammanlagda beloppet till vårt BankGiro. Kom ihåg att ange ditt ordernummer som referens! (ordernummret står på din orderbekräftelse) Annars kan vi inte se vem som har överfört beloppet och då kan det ta längre tid innan du får din beställning. Var uppmärksam på att en banköverföring normalt tar en vardag eller mer.

Vårt Bankgiro nr. i SVERIGE hos Handelsbanken, Malmö City:
BankGiro: 5844-1353 (endast för förskottsinbetalning!) 

Företagsinformation

När du köper något på den här hemsidan är det en affär mellan dig som kund och Filial af E-Invasion A/S, Stålkulegatan 2 E, 212 28 Malmö, Tlf +46 40 60 60 645 (Helgfri M-F 9.00 – 15.00).

Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år).

Orderbekräftelse

Alla ordrar bekräftas automatiskt (via e-mail) och du får så snabbt som möjligt ett e-mail om vi skulle ha problem med leveransen (restorder/ utsålda artiklar), vilket är mycket ovanligt. För det fall leveransen blir försenad meddelar vi ett nytt leveransdatum. Du har alltid rätt att då häva ordern utan kostnad.

Ångerrätt

Enligt lag är det 14 dagars ångerrätt på alla distansköp. E-Invasion erbjuder 21 dagars ångerrätt.

Våra varor levereras i plomberade förpackningar. Av hälso- och hygienskäl kan du inte ångra ett köp om du har öppnat förpackningen. Du har alltid rätt att ångra ditt köp avseende oöppnade varor och förpackningar.

På konsumentverkets hemsida finns en ångerblankett som du kan använda om du önskar. Det går även bra att meddela oss per e-mail (info@babyplan.se)  att du önskar utnyttja din ångerrätt. Dina varor skickar du till Filial af E-Invasion A/S, Stålkulegatan 2 E, 218 28 Malmö. Kom ihåg att bifoga en besked med ditt namn, ordernummer samt returorsak.

Returrätt

Du har alltid 21 dagars full retur- och bytesrätt, och vid köp av ägglossningstest eller set med ägglossningstest erbjuder vi hela 90 dagars returrätt. Varorna måste returneras i oöppnad förpackning och i väsentligt samma skick och antal.  Kostnaden för att skicka tillbaka varorna står kunden för. I gengälld betalar vi frakten för dig om du vill ha en annan vara istället.

Dina varor skickar du till Filial af E-Invasion A/S, Stålkulegatan 2 E, 218 28 Malmö.

Kunden ansvarar för att returen mottas av oss. Det kan därfor vara en god idé att skicka returen med spårningsnummer.  Ta gärna kontakt med oss i förväg, om du har frågor angående returen.

Om du väljer att skicka tillbaka varor ber vi dig komma ihåg att bifoga en besked med ditt namn, ordernummer samt returorsak. Om du har betalt med betalkort kommer vi att återbetala beloppet till ditt kort. Om du istället har överfört pengar ber vi dig att skicka med uppgifter om din bank, clearingnummer (4 siffror) och ditt kontonummer (upp till 10 siffror), så får du beloppet på ditt konto. Pengarna återbetalas inom 14 bankdagar från det att vi har mottagit ditt meddelande om att du önskar returnera varorna. För att kunna returnera pengarna till dig behöver vi antingen ha mottagit returen eller bevis för att returen skickats till oss (kvitto från inlämningsställe).

Beställningar som skickas som paket eller rekommenderat brev skall hämtas på av fraktleverantören anvisat uthämtningsställe. Hämtas inte försändelsen, och denna sänds i retur till E-Invasion, uttas en administrationsavgift om 200:- från kunden. Detta gäller inte om kunden i förväg meddelat E-Invasion att de önskar sända sin beställning i retur.

Reklamationer

I enlighet med konsumentköplagen har våra kunder 3 års reklamationsrätt.

Den felaktiga varan skickar du till Filial af E-Invasion A/S, Stålkulegatan 2 E, 218 28 Malmö.

E-Invasion ersätter dig för de kostnader som uppkommit i samband med att den felaktiga varan skickats till oss (t ex bensinkostnader, parkeringskostnader, telefonkostnader och liknande) . Återbetalning sker inom 10 dagar från att vi mottagit uppgifter från dig var pengarna ska sättas in.

Reklamation ska göras så snart felet upptäckts eller borde ha upptäckts. 2 månader anses som skälig tid för att upptäcka skada/defekt på produkterna.

Vid en eventuell tvist, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden, www.arn.se eller Box 174, 101 23 Stockholm. Vi följer alltid deras rekommendationer. Du kan även använda den onlineplattform för klagomål som finns tillgänglig på EU-kommissionens webbplats: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SV.

För information om vilka rättigheter du som har som konsument kan du besöka Konsumentverkets webbplats:http://www.konsumentverket.se/

Reservationer

Vi friskriver oss för prisändringar (pga. tryck- och skrivfel) samt slutförsäljning dock så gäller de priser och de uppgifter om lagersaldo som visas och bekräftas i samband med genomförandet av din order.  Upplysningarna på den här hemsidan ska inte användas istället för kompetent och proffessionell rådgivning eller som behandling utan legitimerad läkare. Om du i övrigt har frågor kring, eller bekymmer om din hälsa, bör du alltid konsultera en läkare.

Personuppgifter

Vi hanterar kundernas personupplysningar i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) (PUL).

Firmainformation

All handel som görs via denna hemsida föregår mellan dig som kund, och

Filial af E-Invasion A/S
Stålkulegatan 2 E
218 28 Malmö

Tlf. 040 60 60 645

Org.nr. 516404-1369