Termometer

Med en digital termometer får du en större förståelse för din menstruationscykel. Köp en digital termometer och följ hur din basaltemperatur ökar och minskar under din menstruationscykel. Det är dess ökningar och minskningar i din Basaltemperatur som visar när du har din ägglossning.

Den rätta temperaturen kan göra dig gravid

Din basaltemperatur ändrar sig runt tiden då du har din ägglossning. En digital termometal kan därför hjälpa dig följa din menstruationscykel och hitta din ägglossning. Men en digital termometer kan du mäta din temperatur dagligen och därigenom fastsälla din basaltemperatur. När du vet din basaltemperatur är det lättare att märka av avvikande dagar och att fastställa din ägglossning, och därmed också se vilka dagar du är som mest fertil.

Som kvinna är man normal fruktbar i endast ett par få dagar av menstruationscykeln, så om du försöker att bli gravid är det viktigt att du vet vilka dagar i din menstruationscykel dina chancer för befruktning är som störst. Med en exakt termometer kan du hålla koll på din ägglossning och öka dina chanser för en graviditet redan idag.