FAQ

Vanliga frågor

Jag har tappat bort min bruksanvisning – vad gör jag?

Du kan hitta och ladda ner alla våra bruksanvisningar här. Gå till Babyplan bruksanvisningar

Du kan även se en instruktionsvideo om hur man utför våra graviditetstester och ägglossningstester.

Se video här:

Video: Babyplan Tidig Graviditetstest – Sticka
Video: Babyplan Tidig Graviditetstest – Stav
Video: Babyplan Ägglossningstest – Sticka
Video: Babyplan Ägglossningstest – Stav

 

Hur sänds paketet ut till mig? Jag vill inte att brevbäraren ska veta vad paketet innehåller.

Våra produkter skickas ut i diskreta fodrade vita kuvert, (wellpapplåda i vissa fall), med endast Filial af E-Invasion A/S som avsändare, så att inte paketets innehåll avslöjas.

 

Levering i postkassen
Diskret leverans

 

Det syntes inget kontrollstreck när jag använde ett Babyplan test – betyder det att testet inte fungerar?

Kontrollstreckets uppgift är att visa användaren att testet har fått tillräckligt mycket urin och att det därmed är korrekt utfört. Om du inte ser något kontrollstreck så beror det med största sannolikhet på att testet inte fått tillräckligt med urin. Våra Babyplantester ska alltid vara i kontakt med urinen i minst 3 sekunder, så att de ges möjlighet att suga upp tillräckligt mycket urin för att testet ska kunna utföras riktigt. Testet ska hållas ned i urinen till maxstrecket.

babyplan ægløsningstest positiv
Positiv Babyplan ägglossningstest sticka

Positiv Babyplan graviditetstest
Positiv Babyplan Tidig Graviditetstest sticka

Vem står bakom Babyplan.se?

Babyplan.se ägs av Filial af E-Invasion A/S som har varit verksamma inom branschen sedan 2005. Den dagliga kundservicen sköts av Michael och Ane som har mycket god produktkännedom om in vitro-diagnostik tester, och den avancerade rådgivning som gäller för dessa produkter.

Läs mer om oss här

Jag är gravid och vill returnera min beställning. Hur gör jag?

Du har 21 dagars returrätt på oöppnade förpackningar. Om du har köpt varan i et set, så måste alla testerna i settet returneras för att vi ska kunna återbetala. Givetvis ska de returnerade produkterna vara oöppnade och i ursprungligt skick. Bifoga kvitto/faktura på köpet (eller kopia), så att vi ser vem returen är från. Återbetalning/nollställning av faktura sker normalt inom 10 vardagar från att vi har mottagit returen.

Läs mer här

Tål testerna att ligga utomhus i t.ex. brevlåda när det är minusgrader ute?

Svaret är ja! 

En av förutsättningarna för att våra kunder ska kunna motta och använda våra graviditets- och ägglossningstester året om, är att de inte påverkas av t.ex. kyla på vägen hem till dem – vi sänder till kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland där det normalt kan vara väldigt kallt vintertid, så självklart måste testerna kunna tåla en viss tid i relativt sträng kyla.

Producenterna har därför utfört studier med förvaring i minusgrader för att bekräfta stabiliteten. Resultaten från studierna visar entydigt att både graviditetstesterna och ägglossningstesterna fint tål ned till -20 grader C i en period av upp till 35 dagar utan att varken kvalitet eller funktion påverkas.

Du kan med andra ord känna dig helt trygg även om de graviditets- och ägglossningstester du har köpt hos oss har legat en tid i brevlådan mitt i smällkalla vintern.

Det enda du bör se till efter att du hämtat in dina tester från brevlådan, är att låta dem få rumstemperatur i ca ½-1 timme innan du använder dem för att utföra tester.  Rumstemperatur på ett torrt och säkert ställe är också rekommenderat för den fortsatta förvaringen av dina oanvända tester

 

Vad betyder det att testerna är FDA-godkända?

FDA är en förkortningen på det amerikanska läkemedelsverket (Food and Drug Administration). FDA ställer några av världens tuffaste krav vad gäller kvalitet och säkerhet och för att få sälja testerna i USA krävs tillstånd på förhand. Våra Babyplan-tester är FDA-godkända.

 

Har du frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

E-mail: info @ babyplan.se