Babyplan hjerte logo

Om Babyplan

När stora drömmar ska gå i uppfyllelse är det ofta de små sakerna som gör skillnad. Låt Babyplan hjälpa dig med att öka dina möjligheter för att bli gravid.

Det är stort att bli gravid. Stora förväntningar, stora ändringar, stor mage. För vissa går det lätt att bli gravid, och för andra ska det lite planläggning till. Det är helt normalt. 

Babyplan har skapats för att hjälpa dig med att få graviditetsdrömmarna till att gå i uppfyllelse. Vi vill vara med på hela resan; redan från att du planerar för att bli gravid, tills du har blivit gravid.

Tester är en fast del av vardagen när man gärna vill bli gravid. Graviditetstester, ägglossningstester och spermatester. De kommer med både de goda och de mindre goda nyheterna och ökar chanserna för graviditet. Våra tester är inte de billigaste på marknaden, men i stället får du precisa och effektiva tester, personlig kundservice och massor av råd och vägledning med på köpet, och som vi vet från våra kunder är ovärderligt.

När du försöker att bli gravid är det helt normalt att ha frågor. Det är nytt och okänt område, och du förtjänar professionell hjälp. Vi har därför ingått ett samarbete med fertilitetskliniken StorkKlinik i Köpenhamn så att du kan få rådgivning om fertilitet, svar på alla dina frågor och känna dig trygg.

Babyplan® – Unikt varumärke som är helt fokuserat på fertilitet

Babyplan produkter

Babyplan erbjuder:

  • Babyplan säljer flera typer av graviditetstest, bla. Så kallade tidiga graviditetstest, som kan känna av en graviditet upp till 5 dagar före den förväntade menstruationen.
  • Babyplans ägglossningstest är speciellt skapade för hemmabruk, men håller ändå samma höga kvalitet som de ägglossningstesten som du får hos en läkare, gynekolog eller som du kan köpa på apoteket.
  • Med ett testset från Babyplan får du alla de produkter du behöver, när du planerar en graviditet.
  • Om du är gravid, eller planerar att bli gravid inom de närmare framtiden, är det viktigt att tänka p att lägga till kosttillskott till din vardagsrutin.
  • Herbal Fertility Programme är ett naturligt, rent och holistiskt program som bygger på den traditionella kinesiska kunskapen om läkande egenskaper i växter.
  • Babyplans spermatest är ett användarvänligt hemmatest som gör det enkelt och bekvämt att testa kvaliteten på sperman hemma.
  • Med en digital termometer får du en större förståelse för din menstruationscykel.
  • Få möjligheten till att lyssna på din bebis hjärtljud hemma med din helt egna ultraljudsmonitor.

Personlig kundservice

AneOm du har frågor om råd vi ger eller om Babyplans produkter, fråga Ane Jönsson. Ane är en produktrådgivare i Babyplans kundservice och är redo att hjälpa dig via e-post och telefon.

Mån-Fre 9.00 – 12.00 | 12.30 – 15.00
Tfn: 0406060645
E-mail: info@babyplan.se

Vi stöder miljön!

På Babyplan.se stöder vi miljön genom att selektivt välja förpackningsmaterial och genom att fokusera på en tydlig och effektiv strategi för ökad återvinning. Vi väljer återförsäljare och partners som använder miljövänliga förpackningar i största möjliga utsträckning.

Babyplan ägs av Filial af E-Invasion A/S, som har sålt fertilitetsprodukter via internet i hela Norden och hjälpt sina kunder sedan 2003.

Information om Filial af E-Invasion A/S enligt lag:

Filial af E-Invasion A/S (aktiebolag)
Stålkulegatan 2 E
212 28 Malmö

Org.nr. 516404-1369

Tfn: 0406060645

E-mail: info@babyplan.se