Babyplan hjerte logo

Om Babyplan

När stora drömmar ska gå i uppfyllelse är det ofta de små sakerna som gör skillnad. Låt Babyplan hjälpa dig med att öka dina möjligheter för att bli gravid.

Det är stort att bli gravid. Stora förväntningar, stora ändringar, stor mage. För vissa går det lätt att bli gravid, och för andra ska det lite planläggning till. Det är helt normalt. 

Babyplan har skapats för att hjälpa dig med att få graviditetsdrömmarna till att gå i uppfyllelse. Vi vill vara med på hela resan; redan från att du planerar för att bli gravid, tills du har blivit gravid.

Tester är en fast del av vardagen när man gärna vill bli gravid. Graviditetstester, ägglossningstester och spermatester. De kommer med både de goda och de mindre goda nyheterna och ökar chanserna för graviditet. Våra tester är inte de billigaste på marknaden, men i stället får du precisa och effektiva tester, personlig kundservice och massor av råd och vägledning med på köpet, och som vi vet från våra kunder är ovärderligt.

När du försöker att bli gravid är det helt normalt att ha frågor. Det är nytt och okänt område, och du förtjänar professionell hjälp. Vi har därför ingått ett samarbete med fertilitetskliniken TFP Stork Fertility i Köpenhamn så att du kan få rådgivning om fertilitet, svar på alla dina frågor och känna dig trygg.

Babyplan ägs av Filial af E-Invasion A/S, som har sålt fertilitetsprodukter via internet i hela Norden och hjälpt sina kunder sedan 2003.

Information om Filial af E-Invasion A/S enligt lag:

Filial af E-Invasion A/S (aktiebolag)
Stålkulegatan 2 E
212 28  Malmö

Org.nr. 516404-1369

E-mail: info @babyplan.se

5 stjärnor på Trustpilot