Ägglossningstest

Babyplan ägglossningstest, oavsett test typ, är användarvänligt och lätt att använda. Babyplans ägglossningstest är speciellt skapade för hemmabruk, men håller ändå samma höga kvalitet som de ägglossningstesten som du får hos en läkare, gynekolog eller som du kan köpa på apoteket. Babyplans ägglossningstest används genom att du antingen doppar teststickan eller teststaven direkt i en bägare med urin, eller håller dessa direkt i urinstrålen. Efter endast ett par minuter får du ett tillförlitligt resultat.

Hur vet jag, om jag har ägglossning?

När du försöker att bli gravid, kan det hjälpa att veta i vilken period av månaden du är som mest fertil. Kvinnor är nämligen endast fruktbar i ett relativt få antal dagar i din menstruationscykel. 24-36 timmar före en kvinnas ägglossning ökar koncentrationen av hormonet LH (Luteinizing Hormonet). Det är koncentrationen av detta hormon, som man mäter med ett ägglossningstest. Kvinnor har störst chans för att bli gravida på precis den dag i menstruationscykeln som ägglossningen sker, eller dagen före. Med ett ägglossningstest från Babyplan kan du mäta LH-nivån i urinen och på det sättet kan du få reda på när du har störst chans för att bli gravid.

Vilket ägglossningstest ska jag välja?

Oavsett vilket av Babyplans ägglossningstest du väljer, är kvaliteten och tillförlitligheten alltid i topp. Det handlar därför endast om vare sig du föredrar ett ägglossningstest i form av en stav eller en sticka när du ska välja ägglossningstest. Alla Babyplans ägglossningstest har en känslighet på 25mlU/ml och har därför också en 99% exakthet.