Babyplan hjerte logo

Låna en ultraljudsmonitor

Om du har använt ett Babyplan Testset (2- eller 3 månaders med folsyra) för att uppnå graviditet, kan du få låna en Babyplan Ultraljudsmonitor i 30 dagar. Du betalar bara för portot och Babyplan Ultraljudsgel, som kostar totalt 79:-.

Om du vill ha din helt egen Babyplan Ultraljudsmonitor så kostar den 499:- inkl. ultraljudsgel och leverans. Babyplan Ultraljudsmonitor kan köpas här

Med denna kampanj vill vi gärna ge ännu fler av våra kunder möjlighet att lyssna till sina barns hjärtljud därhemma, då det skapar både trygghet och fina upplevelser för hela familjen under graviditeten.

Registrering

Om du har blivit gravid ska du kontakt oss när du närmar dig vecka 16. Det är nämligen från denna tidpunkt i graviditeten som du kan använda ultraljudsmonitorn för att höra barnets hjärtljud.

Eftersom lånet av ultraljudsmonitorn är för en period på 30 dagar, skulle det vara retfullt att få den tidigare, då det inte är lika stor chans för att höra barnets hjärtljud förrän i vecka 16.

  Registrering för lån av ultraljudsmonitor

  Fyll i formuläret här nedanför för att registrera dig. Kom ihåg att använda den e-mailadress som du använde vid köpet av Babyplanprodukterna. Läs villkoren för lån av ultraljudsmonitor här nedanför.

  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Villkor för lån av ultraljudsmonitor:


  Vill du gärna köpa den utlånade ultraljudsmonitorn?

  Om du gärna vill köpa den utlånade ultraljudsmonitorn kan du kontakta oss på info @babyplan.se.

  Retur av ultraljudsmonitorn efter 30 dagar

  Efter 30 dagar sänds, eller lämnas (efter överenskommelse) ultraljudsmonitorn till nedanstående adress:

  Filial af E-Invasion A/S
  Stålkulegatan 2 E
  212 28  Malmö

  Du betalar själv returportokostnaden när ultraljudsmonitorn sands i retur, och den ska lämnas tillbaka i got skick och i asken som den levererades i.

  Observera! Vi tar inte emot returer per efterkrav!