Ny fertilitetsmonitor ökar chanserna för graviditet

Drömmer du om tillökning i familjen? Då kan den prisvinnande fertilitetsmonitorn Eveline ägglossningstest kanske hjälpa dig. Vinnaren av Best Babytech Awards 2018 gör dig nämligen klokare vad gäller din ägglossning, och ser till att du aldrig mer missar en fertil dag.

Skippa engångstesterna och bygg upp en fertilitetsprofil

Alla kvinnor är olika, och vi har olika förutsättningar för att bli gravid. Det är också olika när vi med största möjliga sannolikhet kan bli gravida – det beror bl.a. på vår ålder och menstruationscykel.

Har du haft svårt att bli gravid, eller drömmer du om att bli det snart, kan det därför vara en god idé att kasta ut tumregler och engångstester, och istället investera i den nya Eveline ägglossningstest. Eveline ägglossningstest app använder nämligen resultaten från dina tidigare ägglossningstest för att förutsäga när du är som mest fertil nästa gång.

Detta får du när du köper en Eveline ägglossningstest

När du beställer en Eveline ägglossningstest får du tre olika delar som ska vara med till att bygga upp din fertilitetsprofil och informera dig om när du har ägglossning nästa gång:

Eveline består av tre delar

  1. 10 ägglossningstest som liknar de engångstester du med största sannolikhet har använt tidigare. Testerna är för engångsbruk, men om de har tagit slut för dig kan du beställa nya utan att behöva köpa hela produktförpackningen.
  2. Hållare som passar till alla smartphones. Med testen får du en hållare till din smartphone, som registrerar dina testresultat i en app.
  3. Tillgång till Eveline ägglossningstest app. I appen som medföljer testen, blir all data om din fertilitetskalender eller fertilitetsprofil satt i system och samlat i en fertilitetskalender. Här kan du gå in och se när du har ägglossning nästa gång. Du får också ett meddelande när du är som mest fertil. Appen är med andra ord din garanti för att aldrig behöva missa en fertil dag igen.

Så här använder du testen

Det verkar kanske komplicerat med den nya testen, men i verkligheten kräver den inte större insats än när du tar en vanlig ägglossningstest för engångsbruk. Du tar nämligen Eveline ägglossningstest på helt samma sätt, och sätter den fast på hållaren som sedan läser av resultatet och registrerar det i appen. Testen är alltså superlätt att använda – och ger ett mer exakt resultat som kan göra dig mer medveten om din fertilitet, och inte minst öka chanserna för att bli gravid.

Läs mer om Eveline och köp det online här